S-FOODIES ANVÄNDARVILLKOR

Om oss

S-Foodies Uppsala AB är en e-handelsbutik som erbjuder läckra råa desserter och kakor för detaljhandeln. Via vår hemsida kan du köpa raw tårtor, choklad, godis och festdesserten. Allt vi gör är veganskt, fritt från tillsatt soja, raffinerat socker och gluten (om inget annat anges för skräddarsydda beställningar).

S-Foodies Uppsala AB (org nr 559107-2557)

Adress: Industrigatan 13, 753 18 Uppsala

E-post: admin@sfoodies.com

Telefonnummer: +46 76 866 87 88


Program

Dessa användarvillkor gäller för köp av varor av dig (kunden eller dig). Vi är S-Foodies Uppsala AB (org nr 559107-2557); (leverantören eller vi).

Genom att gå in på denna webbplats samtycker du till dess användarvillkor, alla tillämpliga lagar och förordningar, och samtycker till att du är ansvarig för att följa tillämpliga lokala lagar. Om du inte samtycker med något av dessa villkor bör du ej använda denna webbplats. Den information som presenteras på denna webbplats är skyddade av tillämplig upphovsrätt och varumärke lag.

Dessa är de villkor enligt vilka vi säljer alla varor och tjänster till dig. Genom att beställa någon av varorna och tjänsterna samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor. Du köper endast varorna från webbplatsen om du är berättigad att ingå ett avtal och är minst 18 år gammal.


VAROR OCH TJÄNSTER

Beskrivningen av varorna är den som anges på webbplatsen, kataloger, broschyrer eller i annan form av reklam. Varje beskrivning är endast för upplysande ändamål och det kan finnas små skillnader i storleken och färgen på de levererade varorna. Dekorationerna på varor som levereras kan skilja sig från illustrationer som tillhandahålls.

Alla varor som visas på webbplatsen erbjuds i mån av tillgång.

Vi kan göra ändringar i de varor och tjänster som är nödvändiga för att uppfylla alla tillämpliga lagar eller säkerhetskrav. Vi kommer att meddela dig om dessa ändringar.


Beskrivning av tjänster

För att kunna köpa en av våra produkter och/eller tjänster måste du välja din produkt och slutföra kassaprocessen. För att vi ska kunna behandla din beställning måste du ange ditt fullständiga namn, din fullständiga adress, ditt telefonnummer, din giltiga e-postadress och faktureringsinformation. Om du väljer att betala med kreditkort via Stripe krävs dina giltiga kreditkortsuppgifter. All information som du lämnar till oss omfattas av vår sekretesspolicy. När du köper en produkt eller tjänst samtycker du till att ta emot e-postmeddelanden som gäller ditt köp och tillhörande leveranser. Dessutom samtycker du till att få e-postmeddelanden som marknadsför eventuella specialerbjudanden. Du kan välja att från säga dig att ta emot särskilda kampanjer genom att skicka e-post till oss via e-post.

Observera att vår e-postadress klassificeras som en okänd e-post och se till att alltid kontrollera din skräppkorg eller godkänna vår e-postadress som icke-spam för att få e-post från oss om din beställning i din inkorg.


Försäljningsvillkor

Genom att göra en beställning på https://www.sfoodies.comsamtycker du till att betala det pris som gäller för produkten eller tjänsten (inklusive eventuella moms-, tilläggsavgifter eller leveransavgifter) och godkänner villkoren för köpet från och med den tidpunkt då beställningen gjordes.

När du har gjort din beställning får du ett e-postmeddelande med en bekräftelse och ett nytt e-postmeddelande med bekräftelse när din beställning har behandlats och skickats iväg.


Betalningar

Det finns följande betalningsmetoder: kreditkort (som drivs av Stripe), SWISH eller 14 dagars faktura.

Kreditkortsbetalning finns direkt på sfoodies.se webbplats. Betalningssäkerhet tillhandahålls av Stripe.

SWISH är tillgängligt via QR - kod i bekräftelsemeddelandet. Du kan välja att göra en SWISH-betalning direkt efter att utcheckningen är klar eller vid leverans

Faktura kommer att skickas till dig när varorna har levererats (gäler ej PostNord). Du har 14 dagar på dig att göra betalningen. Därefter får du en uppföljningsfaktura som en påminnelse. Om du inte betalar räkningen efter ytterligare 14 dagar debiteras du extra 50 kr för varje påminnelse. Vill du betala med faktura och få produkterna via post, måste du betala i förväg

Tänk på att om vi har en obetald och försenad faktura från dig, kommer inga nya beställningar att varata ken tills den tidigare betalningen är klar.


LEVERANSPOLICY

För att se till att din beställning kommer vid rätt tidpunkt till rätt plats, läs och bekanta dig med vår leveranspolicy innan du gör din beställning.


Arbetstider och orderberedning

Vänligen, observera för våra arbetstider:

Tisdag-lördag 10.00-16.00.

Beställningar som görs på våra lediga dagar eller efter 16:00 räknas som order för närmaste arbetsdag. Om du till exempel gör en beställning på lördag klockan 17:00 räknas den som en beställning på tisdag och kan vara klar tidigast torsdag morgon.

Vi behöver minst 2 arbetsdagar för att göra klar din beställning från vår webbshop. Vi behöver minst 5 arbetsdagar för att slutföra en anpassad beställning.

Ordningstiden kan ändras på grund av högsäsong (till exempel före jul) eller på grund av storleken på din beställning. Om så är fallet för din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande som erbjuder närmaste möjliga leverans / hämta / skicka ut datum.

Vi rekommenderar starkt att du gör beställningar i förväg. Om du villgöra din beställning i sista minuten, skicka ett e-postmeddelande till admin@sfoodies för att se till att din beställning kan slutföras i tid.


Leveransdatum och tid

Beställningar för upphämtning och till dörrleverans

Om din beställning är för stor och inte kan slutföras inom 2 working dagar kommer vi att kontakta dig för att bekräfta ny leverans / hämtningsdatum. Du kommer att erbjudas full återbetalning om det nya föreslagna datumet inte fungerar för dig och du vill att din beställning annulleras(enligt vårt avbokningsförfarande).

Om S-Foodies Uppsala AB inte levererar din beställning/har den redo att välja på ett överenskommet leverans-/hämtningsdatum utan att meddela dig minst 24 timmar i förväg (med tanke på att din beställning har gjorts mer än 48 timmar i förväg), har du rätt att få en fullständig återbetalning eller dina varor så snart de är klara och en rabatt på din nästa beställning.

Om vi inte kan behandla din beställning för det leveransdatum som föredras kommer din beställning att levereras nästa möjliga datum.


Leveranstid.

När du gör din beställning kommer du att bli ombedd att välja ett önskat leveransdatum, tänk på de två arbetsdagar som behövs för att skapa din beställning. Dörr till dörr leveranser är möjlig från 10:00 till 16:00. Om du har en viss tid som du vill att varorna ska levereras ange det i "anteckningar". Men tänk på att så mycket som vi vill att du ska få din beställning på önskad tid, kan vi inte garantera eller se leveranstider kommer att vara de du valde. Den tid du väljer blir bara en uppskattning. Vi kommer att kontakta dig om vi inte kan göra en leverans på din föredragna tid för att hitta en annan lösning.

Beställningar Via PostNord:

En del av de varor som erbjuds på vår hemsida kan levereras till dig via Post Nord. Tänk på att om du gör en beställning med PostNord-leverans, måste du räkna med att minst 2 arbetsdagar tillkommer tills varorna anländer till dig.

Tänk på att om din beställning levereras via PostNord så är ditt leveransdatum ett uppskattat datum, eftersom S-Foodies Uppsala AB inte kan kontrollera öppettiderna för posten. S-Foodies Uppsala AB ansvarar inte om en order levereras senare än det uppskattade datumet. Vi rekommenderar att du gör beställningen i förväg för att tillgodose eventuella förseningar som kan uppstå på grund av PostNord.

När du gör en beställning med Post Nord-leverans var medveten om våra produkters karaktär. Eftersom alla varor som skapas och säljs av S-Foodies inte innehåller livsmedelstillsatser och har därför ett verkligt utgångsdatum.

När din beställning är klar och har skickats, kommer du att få ett bekräftelsebrev via e-post som ger dig råd om detta. Avlämning av de beställda varorna börjar från och med den dag då varorna lämnar våra händer och hamnar i PostNords händer och därefter hos dig.

Så fort din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande med spårningsnumret för din beställning.

Varorna kan levereras till din postbox eller till PostNords upphämtningsplats. I de flesta fall levereras den till din postbox, men vi kan inte garantera det.

För PostNord Upphämtingspunkter När varorna har anlänt till en PostNord-upphämtningspunkt är det ditt ansvar att hämta varorna före PostNord utgångsdatumet. S-Foodies Uppsala AB kommer inte att hållas ansvarigt om du försenar upphämtningen från PostNords utlämningsställe vilket kan leda till att varan överskriderir-utgångsperioden. Om dina varor försenas eller förloras av PostNord kommer det att hanteras från fall till fall.

Om beställningen aldrig hämtats från PostNord och skickas tillbaka till S-Foodies Uppsala AB debiteras du för beställningen och leveranspriset. Om beställningen returneras och skickas, på din begäran, kommer du att debiteras för den kompletterande leveransen. Om varorna har passerat sitt utgångsdatum när de kommer tillbaka till S-Foodies Uppsala AB kan de inte skickas igen.


Leveranszoner

Via PostNord: Sverige, 50 kr

Alternativt kan du hämta din beställning gratis på följande adress:

Industrigatan 13,

753 18 Uppsala

Eller välj ett hemleveransalternativ. Vi kan ta med din tårta till din dörr var som helst inom

Uppsala och Stockholms kommun.

Leverans i Uppsala och Knivsta – 150 kr

Gratis leverans inom Uppsala och Knivsta för beställning över 800 kr Gratis

Gratis leverans inom Uppland och Stockholms kommun för beställningar över 5000 kr

Om du är ett café eller en restaurang som vill bli vår återförsäljare, kommer leveranspolicy att diskuteras individuellt. Vänligen kontakta oss via detta formulär


Leveransadress och plats

Din beställning kommer att levereras till den adress som du angav i utcheckningen. Se till att adressen är korrekt för att din beställning ska kunna kontaktas. Om du saknar eller uppger felaktig information kan det orsaka förseningar eller utebliven leverans.

Om vi inte kan leverera din beställning på grund av saknade uppgifter eller felaktig adress, på grund av vilken din beställning kommer att returneras till oss, kan vi skicka igen och/eller ersätta dina godsaker (beroende på produktens tillstånd). I detta fall tillkommer ytterligare avgifter tillkomma och det kommer att hanteras från fall till fall.

För dörr till dörr leveranser: om den angivna adressen för din leverans är i ett lägenhetshus som har portkod är det ditt ansvar att ge tillgång information till kuriren att lämna över leveransen och att se till att mottagaren är tillgänglig för att ta emot leveransen. Om kuriren inte kan komma in eller att mottagaren inte är hemma och/eller om det inte finns någon säker plats där leveransen ska lämnas, kommer din beställning att betraktas som OBESTÄLLBAR..

Befogenhet att lämna

Vi vill att dina godsaker ska komma fram i färskaste möjliga skick. Produkterna är känsliga och färskvaror, de kan påverkas av varma temperaturer, särskilt under sommarmånaderna. Se till att någon är närvarande för att ta emot leveransen.


Ansvar och säkerhet för din beställning

Vi kan inte ta något ansvar för din beställning om ingen är närvarande vid leveransadressen för att ta emot ditt paket eller om du inte är tillgänglig för att hämta din beställning från Post Nord.

Det är ditt ansvar att:

● tillhandahålla rätt adress för mottagaren och godtagbar tillgång till den adressen

● se till att någon är närvarande för att ta emot beställningen

● hämta din beställning från PostNord så snart den görs tillgänglig för insamling

Vi kommer INTE att ansvara för:

● skadad eller stulen beställning om mottagaren inte har varit närvarande för att acceptera beställningen

● kvaliteten på dina godsaker eller kakor om din leverans har lämnats utanför på grund av att inga behöriga personer att få din beställning

● din beställning att komma till din mottagare när vi eller PostNord har levererat till den adress som du

● varor som förgås om de lämnas på PostNord i mer än 5 dagar efter att de blivit tillgängliga för insamling


Princip för annullering

För att avbryta en beställning måste ett e-postmeddelande skickas till admin@sfoodies.com som ger fullständig information om din beställning och din bästa kontaktinformation. En beställning anses INTE annullerad förrän du får en skriftlig bekräftelse på avbokningen från oss till din e-postadress.

Order avbrytande görs och bekräftas är föremål för följande tidslinje:

● Upp till 72 timmar före uppskattade leveransdata får du 100 % återbetalning

● Upp till 48 timmar före leveransdatum får du 50 % återbetalning

● Mindre än 48 timmar från leveransdatum, kommer ingen återbetalning att erbjudas

PostNord Leverans:

Dessutom blir din beställning automatiskt inte återbetalningsbar så snart din beställning har skickats och du har meddelats via e-post om detta.


Frågor

Vi är nöjda med att göra vårt bästa för att göra din S-Foodies Uppsala AB-upplevelse lustfylld och bekymmersfri. Så om du har några funderingar eller frågor, vänligen kontakta oss.

Made on
Tilda